Studiedag: The education highway

Op 24 oktober 2011 organiseert de VLHORA zijn jaarlijkse studiedag in het Vlaams Parlement. Als onderwerp werd gekozen voor onderwijs en ICT. Dit jaar wil de VLHORA een aantal actuele onderwerpen aankaarten waar iedereen in het hoger onderwijs vandaag mee geconfronteerd wordt. In drie grote tracks worden evoluties op het vlak van sociale media, elektronische leeromgevingen en security en hun invloed op het onderwijs aangekaart.

In de voormiddag staan er keynotes op het programma van ondermeer Steven Van Belleghem (bekend van zijn boek ‘The Conversation Manager‘) en Stephen Downes. Met Downes haalt de VLHORA dan ook een internationaal gewaardeerd spreker naar Vlaanderen, die vooral bekend is voor zijn streven naar ‘Free Learning‘.

Inschrijven kan via de volgende website: http://www.vlhora.be/vlhora.asp?link=0193

 

Auteur: Smetty

Admin, coördinator en verantwoordelijke uitgever van deze weblog. Onderzoeker (PhD) en lerarenopleider aan de Hogeschool Gent. Volg Smetty op Twitter (als drsmetty) of als teammember van de Tech45 podcast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.