e-leerstandaarden

Oproep:

Op 31 maart 2010 organiseer ik een breed overleg over e-leerstandaarden.  Bedoeling is te kijken welke nieuwe standaardiseringsinitiatieven nodig zijn  en welke impact opkomende standaarden zoals common cartridge, IMS Lode, portfoliostandaarden, etc zullen hebben op belanghebbenden in Vlaanderen.

Het overleg vindt plaats in het Ministerie van Onderwijs (Koning Albert-II-laan 15, 1210 Brussel) in de namiddag.  Doelgroep voor dit overleg zijn personen/organisaties die leerinhouden aanmaken (uitgevers, producenten ,…) en/of ontsluiten (ELO-beheerders, portals, …).

Graag een seintje van Edubloggers die  hiervoor een uitnodiging willen ontvangen.

Auteur: Jan

Studeerde Moraalwetenschappen te Gent. Werkt sinds 1998 op het departement Onderwijs en is er verantwoordelijk voor de coördinatie van het ICT-beleid. Is afgevaardigde van de Vlaamse overheid in het European Schoolnet en de werkgroep DELTA van de Europese Commissie.

2 gedachten over “e-leerstandaarden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.