e-Youth conferentie mei 2010

Op 27 en 28 mei organiseert UCSIA en de Universiteit Antwerpen een tweedaagse internationale conferentie ‘e-Youth – Balancing between opportunities and risks?’.

De conferentie wil dieper ingaan op (inter)nationaal onderzoek m.b.t/ sociale, culturele, economische, juridische psychologische en ethische kwesties rond het gebruik van internet-applicaties en mobiele technologie door jongeren. Aansluitend organiseert men op 26 mei ook een workshop rond ‘cyberbullying’.

Wil men zelf een bijdrage leveren aan deze conferentie, dan kan men tot 15 januari een paper of poster indienen. De beste papers zullen later ook gepubliceerd worden in een wetenschappelijke uitgave.

Meer info op de website van e-Youth.

Auteur: Ilse

Studeerde Germaanse Talen, Kunstwetenschappen en Culturele Studies. Als lector in de Erasmushogeschool in contact gekomen met e-leren. Sinds 2001 werkzaam aan de K.U.Leuven, eerst als Toledo-ondersteuner binnen de faculteit Letteren, sinds 2004 in het centrale Toledo-team (ICTS-Ludit), als software consultant. Verantwoordelijk voor de coördinatie van de gebruikersondersteuning van Toledo (URL: http://toledo.kuleuven.be/?fullPage=toledoProject), de digitale leeromgeving van de Associatie K.U.Leuven, en eloV (URL: https://elov.vvkso.be), het e-leren project van het VVKSO. Interesses: e-portfolio, hergebruik van leermateriaal, CAA, social software, ...

Eén gedachte over “e-Youth conferentie mei 2010”

  1. Hartelijk dank voor de aankondiging; belangrijk is wel dat de deadline om een voorstel voor de conferentie in te dienen 15 januari is (en niet februari).

    Groeten,
    Sara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.