Play a game!

Binnen enkele weken opent Play Belgium in de Kelders van Cureghem. Deze tentoonstelling is opgebouwd rond ‘Game on’ en schets de geschiedenis van gaming, met aandacht voor nieuwe trends en technologieën. Schoolgroepen zijn vanaf januari 2010 welkom, en op 6 januari is er een speciale lerarendag, met workshops en lezingen. Op de site vindt men ook een lerarenpakket, om samen met de leerlingen meer inzicht te verwerven in het creatief ontwikkelingsproces van een game, op basis van het spel ‘Black & White‘.

Auteur: Ilse

Studeerde Germaanse Talen, Kunstwetenschappen en Culturele Studies. Als lector in de Erasmushogeschool in contact gekomen met e-leren. Sinds 2001 werkzaam aan de K.U.Leuven, eerst als Toledo-ondersteuner binnen de faculteit Letteren, sinds 2004 in het centrale Toledo-team (ICTS-Ludit), als software consultant. Verantwoordelijk voor de coördinatie van de gebruikersondersteuning van Toledo (URL: http://toledo.kuleuven.be/?fullPage=toledoProject), de digitale leeromgeving van de Associatie K.U.Leuven, en eloV (URL: https://elov.vvkso.be), het e-leren project van het VVKSO. Interesses: e-portfolio, hergebruik van leermateriaal, CAA, social software, ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.