eLearning Awards 2009

Voor het negende achtereenvolgende jaar organiseert European Schoolnet de eLearning Awards, Europa’s toonaangevende competitie die uitmuntendheid in het gebruik van technologie in het onderwijs beloont. Scholen en lerarenopleidingen worden uitgenodigd deel te nemen en zich te registreren  en hun projecten te presenteren die gebruik maken van ICT voor lesgeven en leren. Voor de winnaars (in diverse categorieën) is er prijzengeld en ICT-infrastructuur. De deadline voor deelname aan de eLearning Awards is 23 oktober 2009.

Meer info op: http://elearningawards.eun.org/

Auteur: Jan

Studeerde Moraalwetenschappen te Gent. Werkt sinds 1998 op het departement Onderwijs en is er verantwoordelijk voor de coördinatie van het ICT-beleid. Is afgevaardigde van de Vlaamse overheid in het European Schoolnet en de werkgroep DELTA van de Europese Commissie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.