Jong en zin in een internationaal avontuur?

Volgend bericht bereikt ons via onze correspondent bij de Verenigde Naties, de dienst International Training Center.
(Bedankt, Tom!)

Subject: Internship International Training Centre of the ILO (Turin, Italy)

Momenteel lanceren we een stage op ons centrum die zal gefinancieerd worden door de Vlaamse regering (Vlaanderen Internationaal). De ‘intern’ krijgt de kans om gedurende vier maanden mee te draaien in een VN-gerelateerde internationale organisatie en mee een toolkit voor leermethodologie en technologie uit te werken. Gelieve dit te verspreiden in jullie netwerken.

De inhoud van de ‘internship’ kan je vinden op de website van Vlaanderen Internationaal.

De modaliteiten van de stagefinanciering vind je hier .

De startdatum is 1 oktober maar deze datum kan op basis van onderlinge overeenkomst gewijzigd worden.

Succes voor de mogelijke kandidaten!

Auteur: Maarten Cannaerts

Doctor in de wetenschappen - natuurkunde, maar sinds 2001 vooral geïnteresseerd in nieuwe technologieën, onderwijsvernieuwing en (liever nog) de combinatie van beiden. Sinds november 2008 kennismanager bij kBC in Leuven. Bezig met allerlei vormen van informeel en nonformeel leren, beheer en validering van kennis... Tot november 2008 ICT coördinator op het De Nayer instituut en adjunct van de directeur bij het project Strategisch Onderwijs- en Vormingsbeleid (Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap). Tot 2007 Projectcoördinator voor "CVO Online" , waar de Centra voor Volwassenenonderwijs in Vlaanderen toegang kunnen krijgen tot de digitale leeromgeving van BIS Online. Tot 2007 E-coach bij de online navormingscursus rond e-leren ('Elise' - E-learning for in-service teacher training). Elise is een online navormingsinitiatief voor docenten hoger onderwijs, en loopt (momenteel) binnen het Vliebergh-Senciecentrum van de K.U.Leuven, de Associatie Universiteit Brussel, en de Karel de Grote hogeschool. Tot december 2008 Associate Lecturer bij The Open University (voor het vak "H804 - implementing online, open and distance learning"). Geïnteresseerd in digitale fotografie, (online) sociale netwerken, kennisbeheer, levenslang leren en alles wat met "internet" te maken heeft. Zijn internetarchief is op FURL terug te vinden, zijn gepubliceerde lezingen op slideshare, en zijn professionele pagina op linkedin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.