Pesten en Geweld? … Genoeg is genoeg.

De beslotenheid van je computer, een internetverbinding en een helpende online coach die je niet hoeft onder ogen te komen… meer heb je niet nodig om een topic als “pesten op het werk” met succes aan te snijden. Daarom ontwikkelden we de webcursus “Pesten en Geweld?… Genoeg is genoeg.
Wie ooit gepest werd, kent het gevoel: je wordt overvallen door machteloosheid en het lijkt alsof je er helemaal alleen voor staat. Zou je iemand in vertrouwen nemen of toch beter niet? En als je dan eindelijk de stap zet om het tegen iemand te vertellen, loop je kans dat hij je niet ernstig neemt en je de raad geeft het je allemaal niet te hard aan te trekken.

Toch hoef je je niet zo machteloos en alleen te voelen als je gepest wordt. Onze nieuwe webcursus ‘Pesten en geweld? Genoeg is genoeg!’ helpt je een flinke stap op weg om het heft weer in eigen handen te nemen.

De cursus is bedoeld voor iedereen die met grensoverschrijdend gedrag geconfronteerd wordt: slachtoffers, getuigen en leidinggevenden. Hoe ontstaat grensoverschrijdend gedrag? Wat zijn de gevolgen? Hoe moet je reageren? Hoe kan je het verwerken? Welke preventiemaatregelen kan je treffen? Wat zegt de wet? Welke mensen kunnen advies geven waar je echt iets aan hebt? Je krijgt heel wat oefeningen, praktische tips én websites van professionele hulplijnen.

Heb je te maken met pesten en geweld? Neem nu de beslissing: genoeg is genoeg!

Auteur: Ruben

Studies

  • Romanist, maar dan heel lang geleden.

  • Postgraduaat in bankwezen.

  • Bijscholing webmaster.

Job
  • Projectmanagement ontwikkeling e-cursussen bij VDAB.

  • Operationeel management van webleren bij VDAB.

  • Lid van Be-ODL.

Interesse
  • Webmaster en ontwikkeling van sites.

  • Leren, studeren en internetgebruik.

  • Kritische blik op actua.


http://joblog.vdab.be/webleren
http://www.eduportal.be

Eén gedachte over “Pesten en Geweld? … Genoeg is genoeg.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.