Online Educa Berlin 2007 – Intro

oNLINE eDUCA VENUEHet jaarlijkse Online Educa circus is weer op gang getrokken – Online Educa Berlin 2007 – en je kan via een aantal weblog- en twitter-bijdragen live meevolgen wat er gebeurt (zie bijvoorbeeld Wilfred Rubens’ lijstje). Samen met collega-edubloggers Tom en Fred zullen we proberen via edublogs.be dagelijks een samenvatting te brengen van enkele interessante topics of sessies.

Vanmorgen al een interessante ontwikkeling toen ̩̩n van de keynote speakers voor donderdagmiddag ziek bleek te zijn en een heel team Рwaaronder Tom en ondergetekende Рaan de slag moesten om een geschikte vervanger te vinden. Uiteindelijk bleek Graham Attwell bereid om de keynote (over Web2.0 in onderwijs) voor zijn rekening te nemen. Meer nieuws de volgende dagen.

Auteur: Steven

Germanist en Doctor in de beleidsinformatica Sinds april 2007 Universitair Docent bij het Onderwijstechnologisch Expertisecentrum OTEC aan de Open Universiteit Nederland in Heerlen. Voordien senior researcher bij AVNet aan de KULeuven . Werkte daar als onderzoeksverantwoordelijke met enkele internationale projecten rond e-leren, als e-coach en coördinator binnen de EliseLeren vorming 'E-leren voor docenten hoger en volwassenenonderwijs'. In 2003-2004 was hij verbonden aan de afdeling nascholing en voortgezette lerarenopleidingen van de Katholieke Hogeschool Limburg. Is actief binnen het vrije methodeonderwijs in Vlaanderen, onder andere als voorzitter van 't Schommelbootje. Onderhoudt in zijn vrije tijd ook een persoonlijke weblog, een lijst met links, en een fotoalbum

Eén gedachte over “Online Educa Berlin 2007 – Intro”

  1. Trouwens vandaag Minister Ceyssens horen spreken in Leuven bij de algemene vergadering van Agoria – zij was ook op Online Educa voor een keynote en vertelde dat we in Vlaanderen niet op onze lauweren mogen rusten, want dat ze daar dingen heeft gezien waarvan wij nog erg veel kunnen leren…
    Bedankt aan de edubloggers vanuit Berlijn – we denken aan jullie vanuit het regenachtige België…
    (er is overigens nog geen regering 😀 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.