Last Minute van de week – social software in je vereniging/bedrijf/school/community/familie…

community

Voor de late (en dus vlugge) beslissers…
De Stichting Lodewijk De Raet (een referentie voor sociale competentie) organiseert maandag 12 november 2007 een opleidingsdag rond “social software”, waar ondergetekende een divers publiek zal onderhouden over sociale software, en de toepassingen ervan in je vereniging/bedrijf/school. Op het programma staat onder andere hoe een weblog inzetten om kennis te delen, of hoe je via social bookmarking op de hoogte blijft van ontwikkelingen in je kennisdomein.

Men deelt mij vandaag mee dat er nog plaatsen vrij zijn in de computerklas. Personen die meer willen weten over social software, weblogs, wikis, web2, of kennis delen binnen groepen mensen, en die over basis computer- en internetkennis beschikken, zijn altijd welkom na inschrijving.

Vergeet ook niet dat de inschrijvingen voor de ICT praktijkdag ook lopen – snel wezen is de boodschap!

Auteur: Maarten Cannaerts

Doctor in de wetenschappen - natuurkunde, maar sinds 2001 vooral geïnteresseerd in nieuwe technologieën, onderwijsvernieuwing en (liever nog) de combinatie van beiden. Sinds november 2008 kennismanager bij kBC in Leuven. Bezig met allerlei vormen van informeel en nonformeel leren, beheer en validering van kennis... Tot november 2008 ICT coördinator op het De Nayer instituut en adjunct van de directeur bij het project Strategisch Onderwijs- en Vormingsbeleid (Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap). Tot 2007 Projectcoördinator voor "CVO Online" , waar de Centra voor Volwassenenonderwijs in Vlaanderen toegang kunnen krijgen tot de digitale leeromgeving van BIS Online. Tot 2007 E-coach bij de online navormingscursus rond e-leren ('Elise' - E-learning for in-service teacher training). Elise is een online navormingsinitiatief voor docenten hoger onderwijs, en loopt (momenteel) binnen het Vliebergh-Senciecentrum van de K.U.Leuven, de Associatie Universiteit Brussel, en de Karel de Grote hogeschool. Tot december 2008 Associate Lecturer bij The Open University (voor het vak "H804 - implementing online, open and distance learning"). Geïnteresseerd in digitale fotografie, (online) sociale netwerken, kennisbeheer, levenslang leren en alles wat met "internet" te maken heeft. Zijn internetarchief is op FURL terug te vinden, zijn gepubliceerde lezingen op slideshare, en zijn professionele pagina op linkedin.

Eén gedachte over “Last Minute van de week – social software in je vereniging/bedrijf/school/community/familie…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.