Naar een Vlaamse e-portfolio?

Mijn Loopbaan is een project dat tot stand kwam dankzij de samenwerking tussen de Dienst Beroepsopleiding (DBO) van het departement Onderwijs en Vorming en de VDAB, promotor van het project. Binnen het luik onderwijs, is er door de DBO een digitaal ontwikkelportfolio MY DIGITAL ME gemaakt om elk individu: leerling en cursist, in eigen beheer levenslang te ’leren leren’.

Kennismaken met het e-portfolio kan tijdens een studievoormiddag van 9 november 2007 van 9 tot 12.15 uur in Brussel. Concreet met het portfolio starten? Leraren kunnen een workshop volgen: op 14 november (Brussel), 21 november (Oost-Vlaanderen), 28 november (West-Vlaanderen), 5 december (Limburg) en op 12 december (Antwerpen). Deelnemen is gratis. Alle deelnemers ontvangen een handleiding met lesondersteunend materiaal. Schrijf in via nathalie.briessinck@ond.vlaanderen.be of download het inschrijvingsformulier.

Meer informatie over het project ‘Mijn Loopbaan’ en het e-portfolio ‘My digital me’

Download de folder met het programma van de studiedag en workshops (pdf 105 Kb, 2 p.)

Download het inschrijvingsformulier (pdf 63 Kb, 2 p.)

Auteur: Jan

Studeerde Moraalwetenschappen te Gent. Werkt sinds 1998 op het departement Onderwijs en is er verantwoordelijk voor de coördinatie van het ICT-beleid. Is afgevaardigde van de Vlaamse overheid in het European Schoolnet en de werkgroep DELTA van de Europese Commissie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.