Beheers uw taal!

Van 15/10/2007 tot en met 19/10/2007 zit er bij De Standaard elke dag een taalbijlage. De reeks heet “Praktisch taalgebruik anno 2007” en geeft tips over teksten die we tegenwoordig almaar vaker schrijven, zoals mails, lezersbrieven en teksten voor het web.

Dat zijn dan ‘moderne’ teksten, maar de taal die we daarbij gebruiken, blijft wel het Nederlands en de mogelijke grammaticale struikelblokken blijven dezelfde.

Zin om het allemaal even op te frissen? Gewoon De Standaard kopen volgende week. De bijlagen zullen ook op de website staan, maar het is niet duidelijk of ook niet-abonnees die daar zullen kunnen bekijken.

2 gedachten over “Beheers uw taal!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.