Aankondiging: conferentie ePortfolio 2007, 18-19 Oktober Maastricht

Binnen twee weken (18-19 oktober) vindt in het MECC in Maastricht de 5e internationale ePortfolio conferentie plaats met als thema “Employability and lifelong learning in a knowledge society”. Het programma omvat zowel praktijkgerichte als meer academische bijdragen. Het volledige programma van Dag 1 en Dag 2 zijn beschikbaar. Op woensdag 17 oktober is er een plugfest, en zijn er enkele masterclasses en workshops. Momenteel zijn er een 200 tal deelnemers aangemeld, waarvan 70 Nederlandse, 40 Britse en maar 7 Belgische collega’s. Klopt het dan toch dat het elektronisch portfolio in Nederland en Groot-Brittanië actueler is dan bij ons? Er zijn in elk geval nog plaatsen beschikbaar, via de conferentie website.

Auteur: Steven

Germanist en Doctor in de beleidsinformatica Sinds april 2007 Universitair Docent bij het Onderwijstechnologisch Expertisecentrum OTEC aan de Open Universiteit Nederland in Heerlen. Voordien senior researcher bij AVNet aan de KULeuven . Werkte daar als onderzoeksverantwoordelijke met enkele internationale projecten rond e-leren, als e-coach en coördinator binnen de EliseLeren vorming 'E-leren voor docenten hoger en volwassenenonderwijs'. In 2003-2004 was hij verbonden aan de afdeling nascholing en voortgezette lerarenopleidingen van de Katholieke Hogeschool Limburg. Is actief binnen het vrije methodeonderwijs in Vlaanderen, onder andere als voorzitter van 't Schommelbootje. Onderhoudt in zijn vrije tijd ook een persoonlijke weblog, een lijst met links, en een fotoalbum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.