VOV-beurs : 16 november

logo Het VOV (Vereniging voor opleidings- en vormingsprofessionals) organiseert op 16 november in Leuven haar tweejaarlijkse beurs met tientallen sprekers en standhouders. Je vindt meer info op http://www.vov.be/vovbeurs/ . Een enorm aanbod aan sprekers en standhouders.

Waarom een beurs voor en door opleidingsverstrekkers van het bedrijfsleven hier aankondigen? Naast de missie van algemene vorming heeft het onderwijs ook de opdracht om leerlingen, studenten voor te bereiden op een professionele loopbaan.

vovlogo Leerkrachten en docenten bezoeken regelmatig beurzen voor het onderwijsveld. Maar één dag om een snelle blik te werpen op de tendenzen, tools en noden ivm opleiding in het bedrijfsleven, lijkt me een aanrader. Je zal natuurlijk wel als leerkracht, docent tussen de lijnen moeten lezen. Niet alle topics beantwoorden noden van het leerplichtonderwijs. En hypes pik je er ook wel uit, niet?

Oh, ja… ’t is gratis als je je op voorhand inschrijft.

Auteur: Ruben

Studies

 • Romanist, maar dan heel lang geleden.

 • Postgraduaat in bankwezen.

 • Bijscholing webmaster.

Job
 • Projectmanagement ontwikkeling e-cursussen bij VDAB.

 • Operationeel management van webleren bij VDAB.

 • Lid van Be-ODL.

Interesse
 • Webmaster en ontwikkeling van sites.

 • Leren, studeren en internetgebruik.

 • Kritische blik op actua.


http://joblog.vdab.be/webleren
http://www.eduportal.be

6 gedachten over “VOV-beurs : 16 november”

 1. Goed, wellicht vinden we elkaar aan de bar tussen twee workshops in ;o)

  nog iemand interesse om over het muurtje te kijken? nog iemand die zich inschreef?

 2. zorrie zorrie – ik zit in ’t buitenland dan… ’t is wel een aanrader, is echt op het snijvlak tussen onderwijs en werk, een paar jaar geleden hebben we daar ook BIS voorgesteld. Goeie netwerkinggelegenheid…
  amuseer jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.