Web 2.0 Seminarie bij AVNet

Op dinsdag 14 november was er bij AVNet – K.U.Leuven een seminarie over Web 2.0, waarover ik geprobeerd heb life te bloggen – in het Engels op mijn weblog Stievie’s adventures in e-Learning: Web 2.0 Seminar at AVNet.
Twee ervaren edubloggers – Tom Wambeke & Maarten Cannaerts – gaven er toelichting over hun ervaringen met Web 2.0 en mijn collega Bieke gaf afsluitend een antwoord op een paar vragen die vooraf gesteld waren. De sessie is online beschikbaar via deze link.
Naar goeie gewoonte was het een moeilijke evenwichtsoefening tussen ‘Veel info’ en ‘Gerichte info’. Ik hoop dat de opdracht gelukt is .

Auteur: Steven

Germanist en Doctor in de beleidsinformatica Sinds april 2007 Universitair Docent bij het Onderwijstechnologisch Expertisecentrum OTEC aan de Open Universiteit Nederland in Heerlen. Voordien senior researcher bij AVNet aan de KULeuven . Werkte daar als onderzoeksverantwoordelijke met enkele internationale projecten rond e-leren, als e-coach en coördinator binnen de EliseLeren vorming 'E-leren voor docenten hoger en volwassenenonderwijs'. In 2003-2004 was hij verbonden aan de afdeling nascholing en voortgezette lerarenopleidingen van de Katholieke Hogeschool Limburg. Is actief binnen het vrije methodeonderwijs in Vlaanderen, onder andere als voorzitter van 't Schommelbootje. Onderhoudt in zijn vrije tijd ook een persoonlijke weblog, een lijst met links, en een fotoalbum

Eén gedachte over “Web 2.0 Seminarie bij AVNet”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.