EDEN Research Workshop – Barcelona

Foto van Castelldefells (c castelldefels.com)
Collega edublogger Tom Wambeke zijn op de tweejaarlijkse EDEN Research Workshop in Barcelona. Een behoorlijke Vlaamse aanwezigheid hier: uit KHLim, UHasselt, Katho, K.U.Leuven.
Het belooft interessant te worden: Leuke keynotes (heb net al even kort met Stephen Downes gepraat), maar ook interactieve sessies (3 x 5 minuten presentatie, rest debat). We kijken er naar uit, en proberen af en toe live te bloggen.

Auteur: Steven

Germanist en Doctor in de beleidsinformatica Sinds april 2007 Universitair Docent bij het Onderwijstechnologisch Expertisecentrum OTEC aan de Open Universiteit Nederland in Heerlen. Voordien senior researcher bij AVNet aan de KULeuven . Werkte daar als onderzoeksverantwoordelijke met enkele internationale projecten rond e-leren, als e-coach en coördinator binnen de EliseLeren vorming 'E-leren voor docenten hoger en volwassenenonderwijs'. In 2003-2004 was hij verbonden aan de afdeling nascholing en voortgezette lerarenopleidingen van de Katholieke Hogeschool Limburg. Is actief binnen het vrije methodeonderwijs in Vlaanderen, onder andere als voorzitter van 't Schommelbootje. Onderhoudt in zijn vrije tijd ook een persoonlijke weblog, een lijst met links, en een fotoalbum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.