Bijeenkomst Games2Learn

Margreet van de Berg, beheerder/moderator van de community en wiki Games2Learn, nodigt iedereen die interesse heeft voor ‘games in het onderwijs’ uit voor een bijeenkomst.

Op 29 juni, van 12.30 tot 17.00 uur, is in Utrecht de eerste bijeenkomst van Games2Learn voorzien, de community voor games in het basis-, voortgezet en hoger onderwijs. Games2learn heeft als doelstelling het gebruik van games en spelsimulaties in het onderwijs te stimuleren. Dat doen we door de kennis over games in het onderwijs zichtbaar te maken en mensen die zich hiermee bezig houden bij elkaar te brengen.

Op het programma staat ondermeer ‘Serious Games, Playful Introduction’ door Willem-Jan Renger en Jeroen van Mastrigt en ‘De filosofie van Nintendo achter (serious) games’ zoals Dr. Kawashami’s Brain Training en Big Brain Academy door Frank Rittinghaus van Nintendo Benelux.

Meer info:
Locatie: SURFnet, Utrecht (routebeschrijving).
Aanvangstijd: 12.30 uur.
Het programma van de dag staat in de agenda op de website van Games2Learn. Daar vindt u ook een link naar het inschrijvingsformulier.

Oproep: mocht iemand uit België interesse hebben om te gaan: laat mij dan iets weten!

Auteur: Smetty

Admin, coördinator en verantwoordelijke uitgever van deze weblog. Onderzoeker (PhD) en lerarenopleider aan de Hogeschool Gent. Volg Smetty op Twitter (als drsmetty) of als teammember van de Tech45 podcast.

2 gedachten over “Bijeenkomst Games2Learn”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.