Onderwijs in ondernemen met ICT

Karel Schiepers heeft niet alleen een persoonlijke blog die hij gebruikt voor zijn eigen lessen, maar hij blogt ook op de weblog van de Provinciale Handelsschool Hasselt.

Ik vind het eerlijk gezegd knap hoe Karel aan de kar trekt met de “Onderwijs in ondernemen met ICT” blog, die opgezet werd om een nieuwsbrief te vervangen. Op de blog zelf staat er een mix van berichten en del.icio.us links.

De verschillende onderdelen (links, blog, forum) staan ook netjes onder elkaar op de website van de school. En om het helemaal compleet te maken is op de site ook RSS voorzien. Een school om te bookmarken. Dat is duidelijk.

Ook een interessant link? Mail ons de url van jullie weblog/website, bij voorkeur mét een woordje uitleg.

Auteur: Smetty

Admin, coördinator en verantwoordelijke uitgever van deze weblog. Onderzoeker (PhD) en lerarenopleider aan de Hogeschool Gent. Volg Smetty op Twitter (als drsmetty) of als teammember van de Tech45 podcast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.