Mozart goes e-

Een ongelooflijk project, net gelezen op de Standaard site:

De British Library heeft het notitieboek van Wolfgang Amadeus Mozart online gezet, zo meldt ZDNet. Het project kadert binnen het Mozart-jaar. Op 27 januari is het 250 jaar geleden dat de componist werd geboren.
Het boek ,,Mozarts Verzeichnüss aller meiner Werke” is tot in detail te bekijken door middel van Flash. Het boek is via de muis te doorbladeren. Van de noten is ook audio-voorbeeld te beluisteren.

Mozart’s bedoeling was om al zijn werken in het boek te bundelen, maar door zijn vroege dood in 1791 is dat er nooit van gekomen.

Auteur: Sven

  • Graduaat Fotografie en ook Film&Video, behaald aan het NaRaFi (bijna 20 jaar geleden). Vijftien jaar actief geweest in de Video en TV branche ondermeer als maker van corporate videos (een 200 tal), Free Lance monteur, Beeld technicus en Chef Technicus.

  • Al 4 jaar Docent Montagetechnieken in de afdeling Audiovisuele Technieken aan het RITS.

  • Ik probeer op het RITS e-learning en moderne technologie zoals streaming van de grond te krijgen, ook middels een PWO onderzoek naar het gebruik van een ELO voor studenten die multimediaal bezig zijn. (een 3 jarig onderzoek dat momenteel in zijn finaal jaar zit. Goed voor 20% van mijn opdracht).

  • De activiteiten van deze Mac en open source aanhanger in cyber space: een PWO project blog, zijn algemene interesse blog en de WIKI van de montage afdeling op het RITS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.