VDAB enquête e-learning

De VDAB heeft op haar website een enquète opgestart rond praktijkervaringen met e-leren. Misschien interessant voor edubloggers en -lezers om aan mee te doen?
Lees meer op Enquête e-learning

Auteur: Steven

Germanist en Doctor in de beleidsinformatica Sinds april 2007 Universitair Docent bij het Onderwijstechnologisch Expertisecentrum OTEC aan de Open Universiteit Nederland in Heerlen. Voordien senior researcher bij AVNet aan de KULeuven . Werkte daar als onderzoeksverantwoordelijke met enkele internationale projecten rond e-leren, als e-coach en coördinator binnen de EliseLeren vorming 'E-leren voor docenten hoger en volwassenenonderwijs'. In 2003-2004 was hij verbonden aan de afdeling nascholing en voortgezette lerarenopleidingen van de Katholieke Hogeschool Limburg. Is actief binnen het vrije methodeonderwijs in Vlaanderen, onder andere als voorzitter van 't Schommelbootje. Onderhoudt in zijn vrije tijd ook een persoonlijke weblog, een lijst met links, en een fotoalbum

6 gedachten over “VDAB enquête e-learning”

 1. ai ai ai toch… Ik vul alles keurig minutieus in, nl ik ben resoluut voorstander van tinternet, eleren, gecombineerd onderwijs en technologie in het onderwijs……
  Druk op ‘submit’ en de website geeft me een foutmelding. Alles voor niets ingevuld…
  Misschien moet ik opnieuw invullen maar meer kritisch mbt technologie? :-p

 2. Hoi Maarten,
  Net hetzelfde aan de hand gehad. Bovendien vond ik de vraagstelling nogal beperkt.
  Dus misschien heb ik wat te snel ‘reclame’ gemaakt voor dit half initiatief 😉

 3. Dag Maarten en Steven,

  Derde keer ook geen goede keer. Ook met een internetconnectie vanuit het zuiderse Spanje lukt deze VDAB-enquête niet. Deze is gelinkt aan een centrum ‘Belgian network for open & distance learning’ . Weten jullie iets meer over dit centrum ? Ze geven in elk geval al een startersgids mee hoe je best met e-learning start binnen je organisatie: “http://www.be-odl.org/Word/startersgids.pdf”

  Groeten,
  Tom,

 4. Be-ODL kennen we redelijk – is eerder gericht (vanuit VDAB hoek opgestart) op bedrijven/bedrijfsopleidingen. Houden enkele malen per jaar een workshop (vorige maand over quality in e-learning, in het voorjaar organiseren wij bij BIS mee iets over ‘eLeren in de taalopleidingen’).
  Eerder voor HRM en opleidingsverantwoordelijken binnen bedrijven – iets minder gericht op regulier onderwijs.

 5. Ik ben even gaan kijken. Inderdaad. Jullie hebben gelijk.
  Als werknemer van VDAB, heb ik dan ook maar direct de interne verantwoordelijken van VDAB hierover ingelicht.

  Ze zullen het rechtzetten. Excuses.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.