Actua 25/12/2005 – Financiering Hoger Onderwijs uitgesteld

Vandenbroucke stelt financiering hoger onderwijs uit.
De minister stelt het nieuwe financieringssysteem voor het hoger onderwijs uit tot 2008-2009. Hij had nochtans vooropgesteld dat het een jaar vroeger zou ingaan, op 1 oktober 2007. Lees meer bij de DS Online.

Hervorming onderwijs voor kinderen met specifieke behoeften.
Minister van Onderwijs Frank Vandenbroucke stelt voor dat vanaf 1 september 2009 geleidelijk een grondige hervorming doorgevoerd wordt van het onderwijs voor kinderen met specifieke leer- en zorgbehoeften. De wetgeving over het buitengewoon onderwijs is al behoorlijk gedateerd. In de discussienota ‘Leerzorg in het onderwijs. Een kader voor zorg op maat van elk kind.’ formuleert minister Vandenbroucke zijn visie op zorg in het onderwijs en schetst hij al een mogelijke nieuwe structuur. (Bron: persbericht en discussienota ministerie Onderwijs).

Gentse studenten krijgen vakantie na examens
De studenten van de Universiteit Gent hebben van de raad van bestuur gekregen wat ze vroegen: een week vakantie na de examens van het eerste semester. Lees meer bij de DS Online.

Auteur: Smetty

Admin, coördinator en verantwoordelijke uitgever van deze weblog. Onderzoeker (PhD) en lerarenopleider aan de Hogeschool Gent. Volg Smetty op Twitter (als drsmetty) of als teammember van de Tech45 podcast.

Eén gedachte over “Actua 25/12/2005 – Financiering Hoger Onderwijs uitgesteld”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.