Live Blog SURF OWD2005

Reactie van een fan; ik vind het live bloggen van een dergelijke evenement echt de moeite waard om te volgen. Voor Cindy zal het hard werken zijn, maar voor ons levert het echt een meerwaarde op. Dit mag meer gebeuren. Knap gedaan!

Auteur: Sven

  • Graduaat Fotografie en ook Film&Video, behaald aan het NaRaFi (bijna 20 jaar geleden). Vijftien jaar actief geweest in de Video en TV branche ondermeer als maker van corporate videos (een 200 tal), Free Lance monteur, Beeld technicus en Chef Technicus.

  • Al 4 jaar Docent Montagetechnieken in de afdeling Audiovisuele Technieken aan het RITS.

  • Ik probeer op het RITS e-learning en moderne technologie zoals streaming van de grond te krijgen, ook middels een PWO onderzoek naar het gebruik van een ELO voor studenten die multimediaal bezig zijn. (een 3 jarig onderzoek dat momenteel in zijn finaal jaar zit. Goed voor 20% van mijn opdracht).

  • De activiteiten van deze Mac en open source aanhanger in cyber space: een PWO project blog, zijn algemene interesse blog en de WIKI van de montage afdeling op het RITS.

2 gedachten over “Live Blog SURF OWD2005”

  1. Helemaal mee eens en petje af voor de drie livebloggers die hard gewerkt hebben. En na al die verhalen over onze digital natives zou het natuurlijk helemaal mooi zijn als het zou lukken om volgend jaar ook een paar studenten zo gek te krijgen om aanwezig te zijn en te bloggen over het congres.

  2. Amaai… ik ben er stil van geworden. Zoveel appreciatie ben ik niet gewend. Thx.

    Maar het is nog niet gedaan mannen, ik heb nog minstens 3 postjes over sessies te gaan… 🙂

    Ik denk dat er genoeg studenten willen meebloggen. Geef hen dezelfde mogelijkheden als dit jaar aan de 3 live bloggers, en ze zullen het met veel plezier doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.