Holy Podcast

Gelezen in de Metro (het krantje op de trein): “Hele bijbel als mp-3 bestand”.

Je gelooft je oren niet, een hoop vrijwilligers hebben de bijbel voorgelezen en op internet gezet. In het Nederlands dan nog. Alles samen 150 uur mp3 bestanden te beluisteren en te downloaden via voorleesbijbel.

Gelovig of niet, ik vind het een hele prestatie! Daar kunnen we in onderwijsland nog iets van leren.

Auteur: Sven

  • Graduaat Fotografie en ook Film&Video, behaald aan het NaRaFi (bijna 20 jaar geleden). Vijftien jaar actief geweest in de Video en TV branche ondermeer als maker van corporate videos (een 200 tal), Free Lance monteur, Beeld technicus en Chef Technicus.

  • Al 4 jaar Docent Montagetechnieken in de afdeling Audiovisuele Technieken aan het RITS.

  • Ik probeer op het RITS e-learning en moderne technologie zoals streaming van de grond te krijgen, ook middels een PWO onderzoek naar het gebruik van een ELO voor studenten die multimediaal bezig zijn. (een 3 jarig onderzoek dat momenteel in zijn finaal jaar zit. Goed voor 20% van mijn opdracht).

  • De activiteiten van deze Mac en open source aanhanger in cyber space: een PWO project blog, zijn algemene interesse blog en de WIKI van de montage afdeling op het RITS.

Eén gedachte over “Holy Podcast”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.