Foto’s van de Edublogs-meeting

Op 18 juli staken enkele Edubloggers de koppen bij elkaar op een terrasje in Leuven.


Van links naar rechts: Maarten Cannaerts coördineert onder andere CVO Online, een digitale leeromgeving voor volwassenenonderwijs. Jan Schuer ontwierp de digitale leeromgeving SmartSchool. Ook Jelle D’Hulster creëerde een digitale leeromgeving: StudyPlanet. Sara Roegiers doceert webdesign en bouwt en onderhoudt websites met Plone, één van de meest geeky content management systemen.Van links naar rechts, kijkend naar de camera: Steven Verjans is betrokken bij internationale projecten rond e-leren en bij het methode-onderwijs. Karolien Nijs doceert mediakunde en “wiskunde voor kleuters”. Hans Scholliers doet aan muzikale vorming. Cindy De Smet aka Smetty doceert mediakunde en is stichtster van Edublogs.be.

En voor wie maar niet genoeg kan krijgen van bloggers-reünies: op vrijdag 7 oktober is er een bloggers meeting in Brussel. Meer details bij Peter Forret. Inschrijven kan via de Wiki.

Auteur: LVB

Auteur: Luc Van Braeckel Burgerlijk ingenieur in de computerwetenschappen. Onderwijservaring: assistent K.U.Leuven (1983-1988), plaatsvervangend docent KULAK (1985-1988), lesgever van informatica-avondcursussen aan het Vormingsinstituut voor KMO te Kortrijk (1984-1998), zelfstandig freelance lesgever van ICT-cursussen (1990-1995). Internet-ondernemer en ICT-consultant. In het verleden mede-oprichter van internet-provider Ping, webcommunities Het Beleggersnet, Groen.net, Gezondheid.be. Momenteel actief via Intersight nv. Heeft een eigen blog: lvb.net, en een link-indexer voor Belgische weblogs, blogium.be Interesses: weblogs, social business networks, media, technologie, politiek.

2 gedachten over “Foto’s van de Edublogs-meeting”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.