KlasCement opent Weblog op edublogs.org

De moderatoren van KlasCement zijn ingegaan op het gratis aanbod van edublogs.org en hebben een (Engelstalige) weblog aangemaakt op KlasCement, dat meldt de initiatiefnemer van edublogs.org, James Farmer, die op 3 dagen tijd al bijna 100 nieuwe edublogs zag ontstaan (intussen al 128).

Het gaat trouwens om een algemene trend: ‘En nu even ernstig’ – een blog van De Standaard – bericht vandaag dat er in de wereld per seconde een blog bijkomt.

Auteur: Steven

Germanist en Doctor in de beleidsinformatica Sinds april 2007 Universitair Docent bij het Onderwijstechnologisch Expertisecentrum OTEC aan de Open Universiteit Nederland in Heerlen. Voordien senior researcher bij AVNet aan de KULeuven . Werkte daar als onderzoeksverantwoordelijke met enkele internationale projecten rond e-leren, als e-coach en coördinator binnen de EliseLeren vorming 'E-leren voor docenten hoger en volwassenenonderwijs'. In 2003-2004 was hij verbonden aan de afdeling nascholing en voortgezette lerarenopleidingen van de Katholieke Hogeschool Limburg. Is actief binnen het vrije methodeonderwijs in Vlaanderen, onder andere als voorzitter van 't Schommelbootje. Onderhoudt in zijn vrije tijd ook een persoonlijke weblog, een lijst met links, en een fotoalbum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.