edublogs.org – free education blogs to anyone who wants them

incsub.org
James Farmer lanceert een voorstel aan leerkrachten en andere onderwijs-betrokkenen om een account aan te maken op www.edublogs.org en op die manier snel en gratis te beginnen met een free education blogs to anyone who wants them. Het gaat hierbij wel om een individuele blog, en niet zo’n gezellige groepsblog als edublogs.be.
Nu heb je dus een extra plek als je collega’s-leerkrachten of vrienden wil aanzetten om te beginnen met een blog over onderwijs. Zouden we onze minister niet voorstellen om te beginnen met Vandenbroucke.edublogs.org ? Of wat dacht je van Guimardstraat.edublogs.org?

Auteur: Steven

Germanist en Doctor in de beleidsinformatica Sinds april 2007 Universitair Docent bij het Onderwijstechnologisch Expertisecentrum OTEC aan de Open Universiteit Nederland in Heerlen. Voordien senior researcher bij AVNet aan de KULeuven . Werkte daar als onderzoeksverantwoordelijke met enkele internationale projecten rond e-leren, als e-coach en coördinator binnen de EliseLeren vorming 'E-leren voor docenten hoger en volwassenenonderwijs'. In 2003-2004 was hij verbonden aan de afdeling nascholing en voortgezette lerarenopleidingen van de Katholieke Hogeschool Limburg. Is actief binnen het vrije methodeonderwijs in Vlaanderen, onder andere als voorzitter van 't Schommelbootje. Onderhoudt in zijn vrije tijd ook een persoonlijke weblog, een lijst met links, en een fotoalbum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.