Zomertijd & Dinners

Het is komkommertijd voor wie op dit moment nieuws wil brengen over onderwijsland. Je zou het ook vakantie kunnen noemen.

Toch komen nu maandag enkele Edublogs.be schrijvers samen in Leuven. Wil je graag meewerken aan Edublogs.be en een paar medeschrijvers ontmoeten, stuur ons dan een mailtje om je in te schrijven. De gedetailleerde info sturen we jouw dan via mail.

U heeft van ons nog het artikel te goed dat in De Standaard verscheen naar aanleiding van het blog dinner waar ook enkele edubloggers op aanwezig waren. Het artikel was een experiment waarbij op een wikipagina deelnemers vrij de tekst konden veranderen. Lees het artikel bij DS Online en vergelijk met de wiki-pagina.

Auteur: Smetty

Admin, coördinator en verantwoordelijke uitgever van deze weblog. Onderzoeker (PhD) en lerarenopleider aan de Hogeschool Gent. Volg Smetty op Twitter (als drsmetty) of als teammember van de Tech45 podcast.

Eén gedachte over “Zomertijd & Dinners”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.