Samenwerking met De Standaard

Edublogs.be is trots om te melden dat het gaat samenwerken met De Standaard Online.

Concreet betekent dit dat vanaf deze weblog betalende artikels leesbaar zullen zijn, waarvoor u normaal een account nodig heeft. De inleiding leest u hier, het artikel leest u op de website van De Standaard. Edublogs.be zal dus in de nabije toekomst (rekening houdend met de vakantie zal dit niet onmiddellijk aan 100% lopen) meer nieuws brengen.

Op de website van De Standaard Online kan u op de thema site Onderwijs de titels van de laatste 5 posts uit deze weblog terugvinden. Redactioneel bekijken beide partijen of er ook een vorm van samenwerking mogelijk is.

Meer nieuws op deze weblog, wij zijn er erg blij mee, en hopelijk u ook.

Auteur: Smetty

Admin, coördinator en verantwoordelijke uitgever van deze weblog. Onderzoeker (PhD) en lerarenopleider aan de Hogeschool Gent. Volg Smetty op Twitter (als drsmetty) of als teammember van de Tech45 podcast.

Eén gedachte over “Samenwerking met De Standaard”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.