Edubloggers & Blog dinner

Op maandag 27 juni om 19u30 stipt is er een blog dinner in het Fonduehuis te Gent. Er zijn reeds enkele edubloggers ingeschreven, waaronder een paar van onze schrijvers (i., LVB, Maarten, Lucas VDP en (de kersverse) Hans Coppens), maar ik merkte ook Hans De Four van Klascement op en Fred Truyen.

Op het blog dinner zijn alle bloggers en blog lezers welkom. Dus ook de edubloggers. Wie interesse heeft, kan zich inschrijven op deze wiki-pagina.

Een vraagje aan onze Nederlandse Edubloggers: hebben jullie interesse in een Vlaams-Nederlandse edubloggers meeting? Als we nu al iets afspreken voor na de zomer, ergens in Breda of Antwerpen, kan iedereen zijn agenda er vandaag al op voorzien. Laat iets weten als jullie interesse hebben.

Maar eerst het blog dinner in Gent eind deze maand. Men zegge het voort!

Auteur: Smetty

Admin, coördinator en verantwoordelijke uitgever van deze weblog. Onderzoeker (PhD) en lerarenopleider aan de Hogeschool Gent. Volg Smetty op Twitter (als drsmetty) of als teammember van de Tech45 podcast.

5 gedachten over “Edubloggers & Blog dinner”

  1. @Jelle & Maarten: na de zomer plannen edublogs.nl en edublogs.be samen een edublogsdinner in Antwerpen. Waarschijnlijk in september. Meer info volgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.