World Summit Award

Op 29 juni 2005 vind de uitreikingsplechtigheid van de “Belgian World Summit Award 2005” plaats. Dit event is tevens de nationale preselectie voor de World Summit Award in Tunesië (november 2005).

Wie een e-Content toepassing ontwikkeld heeft in één van de categorieën e-Culture, e-Science, e-Government, e-Entertainment, e-Health, e-Inclusion, e-Learning of e-Business, kan zich inschrijven.

Onder het motto: “wie niet waagt, niet wint” heb ik deze weblog ingeschreven in de categorie e-Learning.

Op de website van ISOC België lezen we dat: “ISOC is de internationale organisatie voor globale samenwerking en coordinatie voor het internet en gerelateerde technologieen en toepassingen, en die een toegankelijk, stabiel en veilig internet op wereldschaal nastreeft. Zij doet dat door middel van gevraagde en ongevraagde adviezen, concrete projecten en door kennis beschikbaar te stellen voor belanghebbenden.”

Meer info vind je hier, inschrijven kan met dit formulier.

Auteur: Smetty

Admin, coördinator en verantwoordelijke uitgever van deze weblog. Onderzoeker (PhD) en lerarenopleider aan de Hogeschool Gent. Volg Smetty op Twitter (als drsmetty) of als teammember van de Tech45 podcast.

4 gedachten over “World Summit Award”

 1. Of misschien een trekking door de Himalaya…
  (heb gezien dat naast ISOC ook Rudi Vansnick organisator is. Zou het dé Rudi Vansnick zijn, de bergbeklimmer, de eerste Belg op de Everest?)

 2. Goeie vraag…

  Ik kan het antwoord ook nergens vinden…

  Behalve dit: “The final goal of the present action is to transfer to the World Summit Award in November the eight official Belgian candidates.”

  Ik zal het dan maar houden bij: “eeuwige roem en glorie”. 😉

 3. Inderdaad, een vraag die mij zeer dikwijls wordt gesteld. Neen, ben niet de bergbeklimmer. Mijn ambities liggen meer in de “toppen” van de electronische communicatie wereld, en meer bepaald in de information society. Mijn naam zal nog wel meermaals te voorschijn komen, zeker als je bij google de vraag stelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.