James Farmer – Edublogs are go!

Voor de historici onder ons: onze Australische collega James Farmer stelt een korte geschiedenis van educational blogging voor (wel vooral met Noord-Amerika en de Angelsaksische wereld) in de focus. Deze post is een aanzet voor een artikel in het nieuwe Australische tijdschrift elearning magazine.
Lees meer op Edublogs are go!.

Auteur: Steven

Germanist en Doctor in de beleidsinformatica Sinds april 2007 Universitair Docent bij het Onderwijstechnologisch Expertisecentrum OTEC aan de Open Universiteit Nederland in Heerlen. Voordien senior researcher bij AVNet aan de KULeuven . Werkte daar als onderzoeksverantwoordelijke met enkele internationale projecten rond e-leren, als e-coach en coördinator binnen de EliseLeren vorming 'E-leren voor docenten hoger en volwassenenonderwijs'. In 2003-2004 was hij verbonden aan de afdeling nascholing en voortgezette lerarenopleidingen van de Katholieke Hogeschool Limburg. Is actief binnen het vrije methodeonderwijs in Vlaanderen, onder andere als voorzitter van 't Schommelbootje. Onderhoudt in zijn vrije tijd ook een persoonlijke weblog, een lijst met links, en een fotoalbum

3 gedachten over “James Farmer – Edublogs are go!”

  1. Yeh, english speaking… sorry … I need the translation tools to start coming on better ASAP (and to get them integrated with Bloglines)… I’m also playing around with edublogs.org as a kind of ‘current portal’ for edublogs (of all persuausions), pop me an email if you think there are any potential cross-overs with edublogs.be…

    Cheers, James

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.